Havudvalg
  • Klubmesterskabogpokal.png
  • Som-medlem-af-Sor-Lystfiskerforening.png
×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 64

Havudvalget i Sorø Lystfiskerforening varetager havfiskernes interesser i foreningen.

Havudvalget arrangerer hvert år vinterture på Øresund efter stortorsk, hvoraf de 2 er venskabsmatcher med hhv. Køge og Slagelse på "Sværd", samt Østerbro. Vi arrangerer hvert år en til to ture til det gule rev efter store sej, langer, torsk og havkatte. I efteråret er det fladfisk vi er efter. Her er der ture fra Onsevig med "Hanne" og på Øresund med "Sværd" eller ”Nadia” efter store rødspætter, skrubber og isinger.


Havfiskeri
havudvalgVi satser i udvalget ret hårdt på at lave ture, der er lidt bedre end normalt. Således booker vi normalt kun både, der er seriøse omkring ture, der giver store fisk. I øvrigt taler vi stadig gerne om, da vi var med til at sætte nye uofficielle danmarksrekorder i flest torsk over 10 kilo, ved ombord på "Thailand" at være med til at fange først 66, så 74 og til sidst 100 torsk over målet (dvs. 10 kg.) på én og samme dag. Men vi kan da også overtales til at tage ud på Storebælt efter "hyggetorsk".

På Øresund booker vi normalt "Sværd", "Nadia" og fra Onsevig "Hanne" eller "Kirsten". På Det Gule Rev er de bådene "Thailand" eller "Bodil".

Medlemmerne i udvalget har gennem tiderne sat flere danske rekorder, blandt andet med sej på 13,25 kg. og havkat på 11,5 kg. Vi sidder stadig på nogle lineklasserekorder. Flere medlemmer har været danske og nordiske mestre, og vi har i øjeblikket en europamester i Big Game fiskeri.

Kommer du og har lyst til at prøve noget nyt, så er vi altid med på den værste.

Kontaktpersoner 

Jesper Johannesen 
Krøjerup Overdrev 7
DK-4180 Sorø 
Tlf.: 42 30 07 00 
E-mail: jesper300700@gmail.com