Medeudvalg
  • karpecup2024.png
  • Klubmesterskabogpokal.png
  • logo_banner_SLF_2024.jpg
  • Makreltur_d_108_2024_kl_0700_-_1300_1.png
  • PedersborgCup2024.png
×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 64

Medeudvalget i Sorø Lystfiskerforening

  Medeudvalget i Sorø Lystfiskerforening har til opgave at udbrede kendskabet til medefiskeri blandt foreningens medlemmer, samt arrangere ture.

Flådtackel
Medefiskeri er nok den mest udbredte fiskemetode i verden. Konkurrencefiskeri er i f.eks. England, Frankrig, Italien og Beneluxlandene så populært så det tv-transmitteres, og der er fiskere der sponseres med millionkontrakter. I Danmark er det knap så populært, men ikke mindre fascinerende. Vi har i Danmark noget af det bedste medefiskeri der overhovedet findes. Udenlandske medefiskere valfarter til landet, for at opleve det fantastiske fiskeri.

I Sorø-søerne har vi også nogle gode rammer for medefiskeri. Søerne har bl.a. lagt vand til både Sjællands- og Danmarksmesterskab for juniorer. Og hver år fanger vi på klubturene høje vægte. Som nævnt ovenfor arrangerer vi klubture, der danner grundlag for klubmesterskabet for både junior og senior. Turene går både til søerne, men også til andre interessante vande. SLF deltager hvert år i både Junior- og Senior Danmarksmesterskabet, og resultaterne fra klubmesterskabet danner holdene. Der arrangeres desuden ture til stævner rundt i landet.

Programmet for medeudvalget fremgår af aktivitetskalenderen til ude til højre, og er du interesseret i medefiskeri, så tag ud og kig til en af konkurrencerne eller kontakt medeudvalget.

269 275x206    270 500x375  medeudvalg

Kontaktpersoner 
Peter Machholdt 
Frihedsvej 2 
DK-4180 Sorø 
Tlf.: 21420565
E-mail: peter.machholdt(AT)mail.dk